karlekhoppochfortvivlan.blogg.se

Mitt namn är Sandra, 30 år från Västerås. Skriver om hur det är att ha en 3-årig dotter som är under utredning för att vara ett energiknippe och hur vi som familj tar oss igenom det tillsammans. Hoppas även att jag ska kunna nå ut till andra i samma situation.

Det här med hyperaktivitet och sömn

Publicerad 2016-01-16 15:20:18 i

Eftersom att denna donna alltid kör 100% så är hon ofta trött, det logiska då är ju att man blundar en stund? Men inte alls. Hon har inte tid att vila på dagtid, känner hon att ögonlocken börjar bli tunga så kastar hon upp dom och springer ett varv. Snacka om att inte vilja missa något. 
Den enda gången hon slappnar av och somnar på stört är när man åker bil. Ni vet då man är fastspänd och inte kan springa runt. Hon har liksom inget val. Haha.
Idag blev det en oplanerad tripp till uppsala och vi han knappt rulla ut från parkeringen innan fröken var lost. 

Alltså ett tips till föräldrar med hyperaktiva barn som inte klarar av en hel dag pga trötthet.. kör bil. När en sån som Molly blir övertrött för att dagarna är för långa och intensiva så övergår det glada humöret snabbt till monster mode. Allt är fel, slåss mycket, skriker ja you namn it. Trots att man gång på gång förklarat för henne att vila är viktigt, framförallt i det tempot hon hållet. 

Nu ska jag ta upp fröken ur badet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

30 år och kommer från Västerås. Bor tillsammans med min man, 3 barn och hunden ozzy. Här får ni ta del av hur det är att ha en 3-åring under utredning för att vara ett energiknippe och hur vi som familj tar oss igenom det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela